Pensioenspreekuren bij hogeschool InHolland Den Haag

07 december 2011 door

Hogeschool InHolland Den Haag organiseert op 8, 9, 15, 16, 22 en 23 december pensioenspreekuren. Consumenten kunnen gebruik maken van het gratis pensioenspreekuur met studenten. AEGON levert experts ter ondersteuning van de studenten.


Derde en vierdejaars studenten van de opleiding Financial Services Management staan de consumenten te woord. Zij organiseren de spreekuren geheel zelf van A tot Z. Experts van AEGON ondersteunen de studenten van de Hogeschool InHolland met de meer complexe pensioenvragen.
Waar kan de consument zich inschrijven?

Waarom pensioenspreekuren?
Nog te veel mensen gaan pas over hun pensioen nadenken als het bijna zover is. De studenten willen met het spreekuur duidelijk maken dat dit niet verstandig is. Een aantal factoren in het dagelijkse leven, zoals parttime werken, scheiding en eerder stoppen met werken, is van invloed op de pensioenuitkering. Het is belangrijk dat mensen zich hier meer bewust van worden en dat zij weten waar ze na hun pensionering aan toe zijn. Zij kunnen dan op tijd extra maatregelen treffen.

Visie AEGON
AEGON voelt zich verantwoordelijk voor de financiële bewustwording en ontwikkeling van mensen. We willen dat mensen de juiste financiële keuzes kunnen maken met behulp van goede voorlichting. Deze pensioenspreekuren sluiten mooi aan bij onze visie. Vandaar dat AEGON dit initiatief ondersteunt met pensioenexperts.
Elke bezoeker van de pensioenspreekuren ontvangt van AEGON na het gesprek het pensioenboek uit de succesvolle lijn ‘…voor Dummies’. Dit boek is een nuttig naslagwerk en maakt pensioen begrijpelijker.
Meer weten over pensioen?
Klik op www.aegon.nl/pensioen als u meer informatie wilt over pensioen.

 

Reageren